Speelkoord Alema

17.50

De speelkoord is ideaal als kraamgeschenk, verjaardagscadeau of gewoon voor je eigen kind. Op deze speelkoord kunnen kindjes heerlijk bijten als ze last hebben van doorkomende tandjes, het masseert het pijnlijke tandvlees.

Categorie:

Beschrijving

De speelkoord is ideaal als kraamgeschenk, verjaardagscadeau of gewoon voor je eigen kind. Op deze speelkoord kunnen kindjes heerlijk bijten als ze last hebben van doorkomende tandjes, het masseert het pijnlijke tandvlees. Ons bijtspeelgoed is gemakkelijk te reinigen met warm water,  in het bovenste rek van de vaatwasser of in een warm sopje.

 

Veilig
Ons bijtspeelgoed zijn gemaakt van 100% veilig siliconen ze bevatten geen schadelijke chemische stoffen zoals BPA, ftalaten, lood en PVC en getest conform de Europese veiligheidsnorm EN71, waardoor ze een natuurlijk en veilig bijtspeelgoed zijn voor je kleintje. Alle hangers zijn voorzien van een veiligheidssluiting als een extra veiligheidsmaatregel. Deze sluiting gaat gemakkelijk open als er hard aan de ketting word getrokken.

 

Let op!!
Wij adviseren om altijd in de buurt van je kindje te blijven wanneer hij of zij op deze speelkoord bijt. Dit product is speciaal gemaakt om op te kauwen, toch is het aan te raden zelf regelmatig de speelkoord te controleren op eventuele scheurtjes, breukjes of oneffenheden. Garanties vervallen als er aanpassingen aan het product gemaakt worden. Bijtspeelgoed niet meer aan kinderen geven bij slijtage of beschadiging.